Puressentiel Badbasis Expert 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dankzij de milde, niet-schuimende basis van Puressentiel® worden de essentiële oliën perfect in het badwater verspreid of onder de douche, zodat ze al hun waardevolle eigenschappen vrijgeven. Essentiële oliën zijn niet oplosbaar in water. Het is dus belangrijk dat u ze met een aangepaste basis vermengt voor u ze in het bad giet

Gebruik

VOOR BAD: Meng 5 to 10 druppels essentiële olie (in functie van de grootte van het bad) met 2 doppen neutrale basis. VOOR VOETBAD OF HANDBAD: Meng 4 druppels essentiële olie met 1 dop neutrale basis. VOOR DOUCHE: Meng 3 druppels essentiële olie met 2 doppen neutrale basis om een aromatische douchegel te bekomen.

Samenstelling
  • INGREDIËNTEN: Aqua - Sulfated castor oil.
Contra indicatie

Gebruik geen essentiële oliën die de huid irriteren. Raadpleeg eerst een arts voor kinderen jonger dan 7 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen bewaren en beschermen tegen licht en hitte. Uitwendig gebruik.

Gegevens
CNK2582807
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte40 mm
Lengte40 mm
Diepte135 mm