Welkom bij Apotheek Thiers

Sinds 1977 zorgen we bij Apotheek Thiers voor uw gezondheid en dit in de breedste zin van het woord. Want naast geneesmiddelen hebben we nog tal van producten in huis nl. cosmetica, make-up, babyverzorging, dieetvoeding, verbandmateriaal, wandelstokken, dermatologische producten en nog veel meer.

De sterkte van de apotheek is de persoonlijke benadering. Een team van gemotiveerde apothekers is er om u daadwerkelijk te helpen. Er worden niet enkel medicijnen verkocht maar ook geluisterd naar elke patiënt die daar nood aan heeft. U bent steeds welkom voor al uw vragen over voeding, gezondheid en verzorging.

Leer ons beter kennen

We zijn er voor je!

Kan je nog moeilijk aan je medicatie aan uit? Heb je graag een overzicht van je dagelijkse geneesmiddelen voor mee te nemen naar het ziekenhuis of naar de dokter? Wij maken met plezier een medicatieschema op maat zodat je steeds een overzicht heb voor jezelf of voor de arts. Ook labelen we de producten met de voor jouw voorgeschreven instructies. 

We demonstreren het gebruik van je puffers zodat het zeker juist gebruikt wordt. De maat voor compressiekousen meten we in de apotheek op. We leggen graag het gebruik van je bloedsuikermeter, bloeddrukmeter, insulinepen, etc. uit.

Weet je niet welke serum of dagcrème het beste bij jou past? Ook daar weten we raad mee. We hebben zowel dermatologische als cosmetische merken in huis zodat we steeds het geschikte product, aangepast aan jouw behoefte,  kunnen aanbieden. Ook voor make-up kan je bij ons terecht. Zelfs de meeste gevoelige huidtypes kunnen deze gebruiken. Indien nodig wordt er ook gezorgd voor alle paramedische behoeften waaronder bloeddrukmeters, steunkousen, krukken, rolstoelen, looprekken en aerosols. 

Heb je een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Bestellingen en producten reserveren

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen of wil je gewoon een product reserveren dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontving je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan de app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of kun je ervoor kiezen om af te rekenen bij het afhalen van je reservatie in de apotheek zelf. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen, zodat je ook hiermee je steentje kunt bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus.


Korting via je spaartegoed

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvang je 5% korting op een spaarrekening

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

maandag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

dinsdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

woensdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

donderdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

vrijdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:00

zondag

gesloten