Philips Avent Fopspeen 6m+ Soft Mix

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Philips Avent Ultra Soft-fopspeen 6-18 maanden Ultrazacht en flexibel Orthodontisch en BPA-vrij 2 stuks SCF228/01 De meest comfortabele fopspeen voor mijn baby: De Philips Avent Ultra Soft-fopspeen heeft een extra zacht en flexibel schildje dat de natuurlijke rondingen van je baby's gezicht volgt. Dit zorgt voor minder vlekken op de huid en minder huidirritatie waardoor het comfortabeler aanvoelt voor je baby. Schildje met FlexiFit-technologie: - Ultrazacht en flexibel schildje. - Voor minder vlekken op de huid en minder huidirritatie. - Afgerond schildje voor een verminderde druk op de huid. - Extra luchttoevoer voor gevoelige huid. - Zacht schildje met textuur. Comfortabele, zijdezachte speen: - Orthodontische speen. - Zijdezachte speen. Sterilisatie- en opbergdoosje: - Sterilisatie- en opbergdoosje. - Eenvoudig te gebruiken sterilisatie- en opbergdoosje.

Gegevens
CNK4335014
FabrikantenBomedys
MerkenAvent