Hydrotac Verb N/adh Ster 10,0x10,0cm 10 6858320

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Schuimverband met aan de wondzijde een netvormige hydrogellaag en waterdampdoorlatende, vocht- en kiemdichte polyurethaan afdeklaag; het absorberende schuim neemt overvloedig wondexsudaat snel op zonder de wond uit te drogen; bij relatief droge wonden geeft het hydrogel vocht af en ondersteunt de opbouw en handhaving van het vochtige wondmilieu; het verband is zacht en plooibaar, beschikt over een goede polsterwerking en kan bijna pijnloos verwijderd worden zonder enig residu achter te laten; ook met fixatiefolie verkrijgbaar.

De zelfklevende eigenschappen maken HydroTac gemakkelijk aan te brengen, voor een langdurige fixatie moeten geschikte producten gebruikt worden zoals hypoallergene fixatiepleisters of -verbanden. Geschikt voor licht tot matig exsuderende wonden tijdens de granulatie- en epithelisatiefase.

Indicatie

Voor de wondbehandeling van gering tot matig exsuderende wonden in de granulatie- en epitheliseringsfase, zoals bij ulcus cruris, diabetisch voetsyndroom en decubitus; voor het verzorgen van verbrandingen tot graad 2a.

Gegevens
CNK2643302
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann