Over ons

Apotheek zijn zit in onze familie. Al drie generaties lang. En daar zijn we als moeder en dochter supertrots op. Samen met ons team bouwen we verder aan de toekomst. 

Jij als klant staat altijd centraal. Jou verder helpen doen we graag. Met raad en daad. En dat mag je echt letterlijk nemen. 

Met raad en daad

Een professioneel team van apothekers en apotheekassistenten staat voor je klaar. We zijn een mix van profielen. Maar we delen dezelfde passie en honger naar kennis. We scholen ons regelmatig bij. Dat moet ook: de wetenschap staat niet stil en de vernieuwingen volgen zich in snel tempo op.

Iedereen is uniek. Daarom hechten wij zoveel belang aan een persoonlijke aanpak. We streven altijd naar de beste en meest voordelige oplossing voor jou. In jouw specifieke situatie. 

Praktische hulp. Hoe gebruik je op een veilige manier nieuwe toestellen zoals een puffer, bloeddrukmeter, insulinepen, of bloedsuikermeter? We leggen het uit en tonen het je. Compressiekousen nodig? We nemen je maat. 

Een glimlach en een babbel. Vind jij dat ook fijn? Dat maakt elke dag mooi en boeiend. 

Ons eigen huislabel

Haal vanaf januari 2023 de producten van ons eigen merk in huis, zowel online als bij de apotheek. Kies uit een ruime waaier aan kwalitatieve producten. We maken je graag wegwijs.

Onze bereidingen in huis

Soms schrijft je dokter een magistrale bereiding voor. Deze maken we in huis. We wegen, meten en mengen de ingrediënten met de grootste precisie en zorg. 

We hebben ook onze eigen preparaten: siroop, zalf, gel, lotion, shampoo, neusspoeling, mondspoelmiddel en andere producten.