Klorane Capil. Sh Bar Haver 80g

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Shampoobar met Haver afkomstig van biologische landbouw reinigt, verzacht en ontwart het haar van het hele gezin, vanaf 3 jaar. Hij combineert de reinigende werking van een shampoo met de ontwarrende werking van een conditioner voor de lengten en uiteinden. De zachte reinigingsbasis* bevat geen zeep of sulfaathoudende tensioactieve stoffen en reinigt mild. Het extract van biologisch geteelde Haver afkomstig van de korte keten, vergemakkelijkt het ontwarren en geeft het glans en soepelheid aan het haar. Het haar is proper, gehydrateerd en zacht. De minimalistische, veganistische* en biologisch afbreekbare** formule in zijn 100% recycleerbare verpakking biedt evenveel wasbeurten als twee shampooflessen van 200 ml***. Dit praktische, ecolo-ontworpen huidverzorgingsproduct dat gemakkelijk mee kan worden genomen, gebruikt minder water en minder plastic en biedt zachtheid en bescherming.

*Vegan Info: bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. **Volgens de OESO-norm 301B. ***Gemiddeld gebruik op basis van de volgende berekening: 400 ml is goed voor 38 wasbeurten en 80 g is goed voor 32 wasbeurten. Afhankelijk van de lengte en dikte van het haar.

Gebruik
  1. AANBRENGEN Maak het haar nat en laat de shampoobar goed schuimen.

  2. LATEN SCHUIMEN Laat de shampoo schuimen en masseer zachtjes van de wortels naar de punten.

  3. UITSPOELEN Spoel het haar goed uit. Goed spoelen bij contact met de ogen.

Samenstelling

TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH (TRITICUM VULGARE STARCH)*. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE. CETEARYL ALCOHOL*. WATER (AQUA)*. GLYCERIN*. HYDROGENATED CASTOR OIL*. ZEA MAYS (CORN) STARCH (ZEA MAYS STARCH)*. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*. ACRYLAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE/ACRYLAMIDE COPOLYMER. COCAMIDOPROPYL BETAINE. DECYL GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM)

Indicatie

De mildste shampoobar voor het hele gezin. Alle haartypes.

Gegevens
CNK4216362
FabrikantenPierre Fabre
MerkenKlorane
Breedte45 mm
Lengte77 mm
Diepte22 mm