Cutimed Siltec Plus Heel 5 7328805

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

CUTIMED SILTEC PLUS HEEL is een schuimverband met siliconen wondcontactlaag en superabsorbers.

De zeer huidvriendelijke siliconen wondcontactlaag kleeft zacht op de (gezonde) huid, maar niet op plaatsen waar de wond vochtig is. Dit biedt optimale bescherming van de tere wondranden en beschermt nieuw en kwetsbaar weefsel. HEt verband kan pijnvrij worden verwijderd. Het effectieve absorptievermogen wordt mogelijk gemaakt door twee unieke eigenschappen:

  • Hoge absorptiecapaciteit: Cutimed® Siltec plus heel bevat superabsorbers die vocht vasthouden, ook onder compressie. Dit zorgt voor optimale retentie van het wondvocht.
  • Minimaal risico op verwerking: De unieke poriënstructuur van Cutimed® Siltec plus heel bevordert verticale absorptie, hierdoor is het risico op verweking van de wondranden minimaal.
Indicatie

Cutimed Siltec PLUS HEEL is geschikt voor exsudaatmanagement bij wonden die weinig tot veel wondvocht afgeven:
• Chronische wonden, bijvoorbeeld veneuze ulcera, diabetische ulcera, decubitus;
• Acute wonden, bijvoorbeeld donor sites en tweedegraads brandwonden;
• Postchirurgische en/of opengesprongen wonden.

Gegevens
CNK3155876
FabrikantenEssity Belgium
MerkenCutimed
Breedte269 mm
Lengte326 mm
Diepte55 mm